Återigen på plats i studion

För att, åtminstone för mig själv, belysa det faktum att jag i år faktiskt hållit på i 25 år som musiker och låtskrivare har jag varit tidigare i denna vecka varit i i Love Tholins studio i Åmål och gjort nyinspelningar på en låtar från karriären. Långa berättande saker (som jag gillar) och ett par alldeles färska och nyskrivna alster. Mina medresenärer denna gång i studion var Trummisen Dan Magnusson och Bengan Blomgren på gitarr. Det hela har hittills gått alldeles utmärkt och om någon vecka ska jag tillbaka för att spela in de sånger jag ska göra helt själv. Det är spännande. För faktum är att även om jag alltid varit soloartist så har jag aldrig spelat in något helt solo. Skumt? Men nu blir det ändring på det. Jag har denna gång laborerat en hel del med omstämda gitarrer och det har varit givande. Resultatet blir nog klart någon gång under hösten kan jag tro?

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment