Dag 11 Bengtsfors – Sillerud

Gårdagkvällens konsert på Gammelgården blen en formidabel succé! Nytt publikrekord, navkapselauktionen inbringade 2300 nya friska kronor till BRIS och Samuel lyckades få igång både Robbans och Patriks moppe. Det visade sig vid närmare efterforskning att Patrik hittills under turnén, glad i hågen, framfört sitt fordon mer eller mindre i total avsaknad av tändkabel (en prestation i sig). Var den gnista som drev hans motor kom ifrån är det ingen som kan förstå – och Robbans tändspole uppvisade ett hål som med all säkerhet kunde rymma en mindre älg. Det går hårt till på vägarna! Idag regnar det och grusvägarna som ska leda oss till Sillerud kommer säkert ställa nya frågor. Men först ska vi stanna till i Sillebotten och käka den lunch som Ulf & Ann-Katrin från Café August bullar upp. Mmm. Doften av Pannbiff med lök sprids över de Värmländska skogsbygderna. Härligt. Det blir ett stopp att se fram emot!

Göran

Lunchen var fantastisk! God mat direkt från Café August, kaffe & cheese cake, sol och bad och fotboll. Fotbollen gjorde dock att både Göran och Pekka skadade sig, muskelbristning och minnnesluckor…. Farligt, farligt.
Konserten var lika bra som vanlig, tyvärr började ett envist regn att falla men publiken var tapper och kämpade på och stämningen var hög på slutet.
BRIS kan tacka Sillerudspubliken för ytterligare 1700 kr!
Stort tack till Sillerud, Rickard och  hans fantastiska crew!!!

Maria

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment