Ekot av mig själv. Bioturnén 17-22 november

Nu är det klart hur det kommer se ut under Bioturnén “Ekot av mig själv”. Eftersom albumet är en samlingsplatta från mina första 25 år med nyinspelningar och nyskrivet material så vill jag även spela tillsammans med så många musiker jag spelat med under åren som det är möjligt. Det innebär att turnén kommer innehålla två helt olika uppsättningar, med lite olika repertoar. De första tre konserterna: Arvika, Sunne och Kristinehamn kommer jag göra tillsammans med: Bengan Blomgren (gitarr) Robert Henriksson (bas) Fredrik Lindholm (trummor)
Och de tre sista: Hagfors, Karlstad och Åmål spelar jag tillsammans med: Bengan Blomgren (gitarr) Bengt Bygren (Keyboard) Gian Kündig (bas) Dan Magnusson (trummor)

Turnéplan: 17/11 Arvika, Palladium 18/11 Sunne, Teaterbiografen, 19/11 Kristinehamn, Nya Grand Bio 20/11 Hagfors, Hotell Monica 21/11 Karlstad, Arenan 22/11 Åmål, Saga Bio

Här köper ni era biljetter: http://www.tickster.com/sv/events/search?q=ekot+av+mig+sj%C3%A4lv

Man kan även köpa biljetter i entrén eller: Biblioteket i Åmål, Turistbyrån i Arvika, Turistbyrån i Bibliotekshuset, Karlstad, Strandcafét i Åmål, Nya Grand Bio i Kristinehamn, Direktenbutiken i Sunne och Hotell Monica i Hagfors

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment