Upp

Till
Packmopeds
turnén

Göran Samuelsson

Sångpoet. Låtskrivare & pappa till Packmopedsturnén

Föredrag om Packmopedsturnén

Förra veckan höll jag ett litet föredrag om Packmopedsturnén för Rotary Hybelejen i Karlstad. Det var faktiskt ganska intressant att sätta ihop bildmaterialet till bildvisningen. Det finns ju tusentals bilder från år som kommit och gått att välja mellan. Men samtliga, nästan, utstrålar någon form av värme och glädje. Det är ju något som man ibland glömmer bort när man som jag befinner sig mitt i smeten. Påminnelser är bra! Nästa sommar kommer moppen rulla igen – och då för den tjugonde gången. Jag minns att jag en gång under 1990-talet tänkte som så: “Tänk om man orkade göra tjugo turnéer…” Men då låg verkligheten så långt borta att jag genast slog det ur hågen. Nu är vi snart där. Först bara en liten vinter och vår. Sedan så