Göran & Jack

Nu är det bara en dryg vecka kvar och jag ser verkligen fram emot det här. Göran & Jack är det första jag producerar helt på egen hand sedan Packmopedsturnén 2006 så det är klart att det känns lite speciellt. Jag har ambitionen att överraska med några oväntade låtar. Sånger som inspirerat och faktiskt gjort mig till den jag är idag. Musiken är en kraft som aldrig kommer ta slut – och nu känns det som att jag är nära källan!
Turnéplan: 30/7 Kl. 19.00 Bäckhammar 31/7 Kl. 19.00 Klässbols Folkets Park 1/8 Kl. 19.00 Sillerud, Hembygdsgården 2/8 Kl. 20.00 Karlstad, Café August 3/8 Kl. 19.00 Västra Ämtervik, Sillegården
Biljetter köper ni här eller vid entrén: http://www.tickster.com/sv/events/search?q=samuelsson
Välkomna!

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment