Som om det inte vore nog!

I det sköna vädret kan man ju inte motstå frestelsen att köra en sväng på moppen. Efter 20-års moppe-turnerande så borde man väl vara botad, men det är något som lockar. Jag vet inte vad det är, men när man känner fartvinden i ansiktet och småflugor smattrar mot glasögonen (det gäller att hålla munnen stängd) så är det något som händer i kroppen. Plötsligt får omgivningen färg och överallt ser man människor som skrattar och är glada. Troligtvis är detta inte en spegel av verkligheten, men det är så jag uppfattar den. Väl hemma var jag så upplivad att jag genast tog mig för att byta “hår” på gitarren (något bland det tråkigaste som finns). Med nya strängar satte jag mig och klinkade en stund och hittade inspiration från den nyss avslutade turnén, alltså nya vinklingar att spela mina låtar på. Plötsligt hade det gått två timmar och det skulle ätas middag. Solen skiner, gitarren funkar, maten blir serverad och moppen fräser. En del dagar går det lätt att leva!

/Göran

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment