Göran Samuelsson Pressbild

“Visa i oktober”

Så här lät det i Töyen Kyrkan på Grönland i Oslo i tisdags när jag träffade pianisten Andreas Utnem. Låten är skriven på mitten av 1990-talet och kommer ingå i en serie nyinspelningar av låtar jag skrivit genom åren – och som jag tycker är ok. Detta med anledning av att jag nästa år firar 25-års jubileum som låtskrivare och artist. I detta gebit får man vara sin egen guldklocka! Ljudkvaliten är väl sådär, men med tanke på att den är inspelad med min mobiltelefon så tycker jag ändå att den har sin charm. Detta är det allra första försöket vi gör tillsammans, jag och Andreas. http://www.youtube.com/watch?v=1CGB50rOk58&feature=youtu.be

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment