Close

Göran Samuelsson

Låtskrivare, artist och upphovsman till Packmopedsturnén

Avlägset & Nära, nytt album 17 mars

Den 17/3 släpps mitt nya (digitala) album “Avlägset & Nära” på Spotify och andra digitala plattformar. Låtarna är en helt nyskriven och ett antal andra som skrivits för längesen, men som aldrig blivit spelade. På de flesta låtarna spelar jag ensam med min gitarr, men på ett par låtar medverkar bandet med Bengan Blomgren, Nikke Ström, Bengt Bygren samt Dan Magnusson. Även Fredrik Lindholm spelar trummor och Robban Henriksson spelar kontrabas på en nymixad version av “Bortom bergen” (2009).
Omslagsfotot har Karl Norell tagit och det är min yngste son Benjamin som står bredvid mig iförd sin egenbyggda rustning. 🙂

kommenade spelingnar

Karlstad, Scala Teatern 30/10 Kl. 19.00

“Ord & Några Visor” Solo. Biljetter, Scala Teatern: https://www.ticketmaster.se/event/657335?camefrom=GLSScalateatern&did&language=sv-se&subchannel_id=11933&track=DiscoveryAPI