Close

Göran Samuelsson

Låtskrivare, artist, konstnär, författare

Hej & välkommen.

I år har jag varit aktiv i 30 år som låtskrivare och artist. Jag har genom åren spelat in 15 album med egna sånger, varav det senaste, “Stad & Land” släpptes 2016. 1998 gav jag ut en diktsamling “under ett stolsben” och understundom målar jag akvarell. I februari 2019 släpptes nya låten “BERGET” på Spotify och 1992 kickade jag igång den allra första Packmopedsturnén som därmed funnits i27 år till sommaren. Totalt har det genom åren hittills blivit drygt 200 låtar, några hundra målningar och cirka 1500 mil på moped. Alltså ungefär lika långt som från V:a Ämtervik till Nairobi. Kanske ett litet annorlunda artistliv?

PMT-Omslag_crop

packmopeds turnén

Ingen rak och enkel resa

Ända sedan starten 1992 har Packmopedsturnén återkommande dragit mellan konsertplatser på landsbygden i Värmland och Dalsland. I boken får vi följa med på äventyret där bland andra Plura, Dregen, Marie Bergman, Caroline af Ugglas och Ola Magnell delar med sig av sina upplevelser från turnén som nått kultstatus bland artister.

Musikern och upphovsmannen Göran Samuelsson berättar om bakgrunden till projektet som varje år skapar stor gemenskap mellan artister och publik, och bjuder även in läsaren till denna glädjespridande moppefest.

Pressbilder

VILL DU BOKA ELLER KONTAKTA MIG?

 Skicka mig direkt ett meddelande.