Close

Göran Samuelsson

Låtskrivare, artist och upphovsman till Packmopedsturnén

Göran Samuelsson

Låtskrivare, artist och upphovsman till Packmopedsturnén

Göran Samuelsson

Låtskrivare, artist och upphovsman till Packmopedsturnén

Göran Samuelsson

Låtskrivare, artist och upphovsman till Packmopedsturnén

Hej & välkommen.

I år har jag varit aktiv i 30 år som låtskrivare och artist. Jag har genom åren spelat in 15 album med egna sånger, varav det senaste, “Stad & Land” släpptes 2016. 1998 gav jag ut en diktsamling “under ett stolsben” och understundom målar jag akvarell. Under 2019 har jag skrivit en bok om Packmopedsturnén “Ingen rak och enkel resa” och i november var det premiär på min nyskrivna föreställning “Flaksommar” som handlar om bakgrunden till Packmopedsturnén. Packmopedsturnén som i sommar firade 27 år och därmed är Sveriges äldsta turné. Totalt har det genom åren hittills blivit drygt 200 låtar, några hundra målningar och cirka 1500 mil på moped. Alltså ungefär lika långt som från V:a Ämtervik till Nairobi. Kanske ett litet annorlunda artistliv?

header_new

Pressbilder

Redo att Rock and roll?

Vil du boka eller kontakta mig? Skicka mig direkt ett meddelande.

kommenade spelingnar